Mam-angol-da: angol klub anyukáknak
Mam-angol-da: angol klub anyukáknak

Mam-angol-da: angol klub anyukáknak

Rövid leírás a foglalkozásról:

Egy kötetlen formában működő klubszerű angol nyelven folyó foglalkozás, ahol a kisbabád is veled lehet, így nem kell gyerekfelügyeletről gondoskodnod, amíg tanulsz. Az alkalmak kommunikáció centrikusak, a cél elsősorban a szókincsfejlesztés, sok játékos feladattal, párbeszéddel, szituációval. 

Egy óra 45 perc időtartamú, ennyit tolerálnak a babák általában, akiknek a figyelmét a szőnyegre kirakott játékokkal próbáljuk lekötni, de óra közben nyugodtan lehet szoptatni megvigasztalni.

Miért ajánljuk ezt nektek?

Ez egy kiváló lehetőség azoknak, akik szeretnék karban tartani angoltudásukat, illetve ismereteiket bővítenék, amíg gyesen /gyeden vannak, és készülnek a munkaerőpiacra való visszatérésre, ahol fontos a valós nyelvtudás. A fejlődés könnyű, mert kis csoportban dolgozunk, azaz 4-5 fő van jelen egyszerre.

A résztvevőknek nincs szükségük könyvre, füzetre, a táblára felkerült szavakat e-mailben elküdjük, így mindenkinek szabad a keze, ha a babák ezt igénylik.

Az órák elsősorban középszintű nyelvtudással rendelkezők számára szólnak, bármikor lehet csatlakozni a csoporthoz, hiszen az órák nem feltétlenül épülnek egymásra.

Bármilyen korú babával, akár több gyerekkel is részt lehet venni az órákon.

Minden óra egy témakört dolgoz fel, a témák általános mindennapi társalgási témák, amelyek a középfokú nyelvvizsgákról is ismerősek lehetnek ( family, free time, holidays, sport, jobs, education, shopping, food, cooking, clothes, weather, books, theatre, films…)

 Végre egy olyan foglalkozás,  ahol nem csak a baba, hanem az anya van a középpontban.

Kinek ajánljuk?0-3 éves korú gyerekeknek és anyukáiknak
Időtartama:45-50 perc
Ára:5 alkalmas bérlet 10.000 Ft
Vezeti:Daróczi Dominika Bejelentkezés előző nap délután 17 óráig telefonon
Mikor van?keddenként 9:00-9:45 között
Beiratkozás:Folyamatosan becsatlakozási lehetőség!
Indulás:2022. Szeptember, pontops dátum hamarosan!