Mam-angol-da: angol nyelvtanfolyam anyukáknak
Mam-angol-da: angol nyelvtanfolyam anyukáknak

Mam-angol-da: angol nyelvtanfolyam anyukáknak

Rövid leírás a foglalkozásról:

Egy kötetlen formában működő klubszerű angol tanfolyam, ahol a kisbabád is veled lehet, így nem kell gyerekfelügyeletről gondoskodnod, amíg tanulsz. Az órák kommunikáció centrikusak, a cél elsősorban a szókincsfejlesztés, sok játékos feladattal, párbeszéddel, szituációval. 

Egy óra 50 perc időtartamú, ennyit tolerálnak a babák általában, akiknek a figyelmét a szőnyegre kirakott játékokkal próbáljuk lekötni, de óra közben nyugodtan lehet szoptatni megvigasztalni.

Miért ajánljuk ezt nektek?

Ez egy kiváló lehetőség azoknak, akik szeretnék karban tartani angoltudásukat, illetve ismereteiket bővítenék, amíg gyesen /gyeden vannak, és készülnek a munkaerőpiacra való visszatérésre, ahol fontos a valós nyelvtudás. A fejlődés könnyű, mert kis csoportban dolgozunk, azaz 4-6 fő van jelen egyszerre.

A résztvevőknek nincs szükségük könyvre, füzetre, a táblára felkerült szavakat e-mailben elküdjük, így mindenkinek szabad a keze, ha a babák ezt igénylik.

Az órák elsősorban középszintű nyelvtudással rendelkezők számára szólnak, bármikor lehet csatlakozni a csoporthoz, hiszen az órák nem feltétlenül épülnek egymásra.

Bármilyen korú babával, akár több gyerekkel is részt lehet venni az órákon.

Minden óra egy témakört dolgoz fel, a témák általános mindennapi társalgási témák, amelyek a középfokú nyelvvizsgákról is ismerősek lehetnek ( family, free time, holidays, sport, jobs, education, shopping, food, cooking, clothes, weather, books, theatre, films…)

A tanfolyam kurzusokból áll, a kurzusok a munkába való visszatérés megkönnyítése érdekében azokat a témákat dolgozza fel, mellyel ilyenkor találkozni lehet.
A tanfolyam anyaga:

1-2. óra: Bemutatkozás, jellemző belső tulajdonságok, szabadidő
3-4. óra: Foglalkozások, munkahelyek, munkahelyi feladatok
5-6. óra: Ideális főnök, kollégák, munkahely és kapcsolattartási formák (telefonálás, e-mail, levél forma)
7-9. óra: Felkészülés az állásinterjúkra, szituációs gyakorlatok
10.óra: Összefoglalás

 Végre egy olyan foglalkozás ahol nem a baba, hanem az anya van a középpontban.

Kinek ajánljuk?0-3 éves korú gyerekeknek és anyukáiknak
Időtartama:50 perc
Ára:15.000 Ft egy kurzus, azaz 10 alkalom. 
Vezeti:Daróczi Dominika Bejelentkezés előző nap délután 17 óráig telefonon
Mikor van?keddenként haladó csoport 9:00-9:50 között
keddenként kezdő csoport 10:00-10:50 között
Beiratkozás és ingyenes óra:Minden tanfolyam első óráján lehetséges. Folyamatosan indulnak a kurzusaink, következő tanfolyam indulásának időpontjáról érdeklődj az elérhetőségeinken. Illetve lehetőség van becsatlakozásra is, amikor arányosan fizetheted a tanfolyam díját!
2020. Szeptember ..-től folyamatosan indulnak a 10 alkalmas kurzusok.
I. kurzus nyílt óra és beiratkozás: 2020. szeptember  ...től. utána folyamatosan 2021. júniusig. Érdeklődj az oktatónál a becsatlakozási lehetőségekről!