Mam-angol-da: angol nyelvtanfolyam anyukáknak

"Mindig gondjaim voltak, ha meg kellett szólalnom angolul, mert féltem, hogy valamit rosszul mondok, vagy hibásan ejtem ki, vagy csak egyszerűen nem jut eszembe a megfelelő szó vagy kifejezés. Hiába van középfokú nyelvvizsgám, sosem éreztem biztosnak a tudásomat, nem tudtam spontán, könnyedén angolul beszélgetni. Ha úgy alakult, hogy meg kell szólalnom, már éreztem is azt a bizonyos gyomorgörcsöt.

 A Mamangoldában ez megváltozott, hiszen kötetlenül beszélgetünk, mindannyian kisgyerekes anyukák vagyunk, hasonló élethelyzetben, így megnyílni és beszélgetni is könnyebb egymással. 

Mindig feltöltődve, és vidáman jövök el az órákról, és az önbizalmam is sokat nőtt, mert el tudom már mondani, amit szeretnék. Ha meg mégsem sikerül, hát azért vagyunk ott, hogy fejlesszük az angolunkat. " - Dia (Szentendre)

Már a harmadik Mamangolda kurzusra járok és nagyon szeretem. Igazi jóleső agytorna, a szürke hétköznapokban. Szuper lehetőség az angoltudás szintentartására és a fejlesztésére is, ráadásul a gyerekfelügyelet miatt sem kell törnöm a fejem, hiszen a gyerekek is nagyon jól szórakoznak, míg mi anyukák angolozunk. Nincsen füzet, jegyzetelés és órákon át tartó házifeladat sem, csak érdekes témák, segítőkész tanár és jó hangulat. Ajánlom mindenkinek!

"Szeretettel ajánlom minden Anyukának ezt a szuper lehetőséget: nem szükséges gyerekvigyázót keresni és mégis lehet fejleszteni az angoltudást, újra kezdeni, interjúkra felkészülni, szituációs feladatokat megoldani sokféle szinten:)Mindemellett új emberekkel lehet megismerkedni, közösségben lenni és mindezt angolul!Nagyon hálás vagyok Dominak, hogy felszabadultan mertem beszélni a csoportban, kedvességével, beszédcentrikus óráival bátrabban, hasznos kifejezésekkel felvértezve merek kommunikálni. Élvezetes, sokszínű órák, ahol nem küzdelmes a nyelvtanulás, hanem szórakoztató és természetes.Nemcsak én mentem szívesen, de a gyermekeim is szívesen jöttek velem! Ajánlom Mindenkinek:)"Egy régi tanítvány, aki mindig hálásan gondol vissza ezekre az angolos délelőttökre:) - Melinda véleménye